Lasa centrul de daune Schade Berater Sibiu sa te reprezinte inaintea societatilor de asigurare.

%

Multumiti

Termen mediu solutionare

Dosare dauna solutionate

Despre noi

Data fiind cresterea semnificativa si continua a ponderii dosarelor de dauna avizate in baza politelor RCA cat si cele facultative ( CASCO, HOME , RC , CMR etc) in totalul dosarelor de dauna ale tuturor societatiilor de asigurari , a aparut nevoia unei societati specializate care sa intervina punctual sau pe termen lung pentru a ajuta atat pagubitii RCA cat si asiguratii politelor facultative in a-si primi despagubirile cuvenite si solutionarea dosarelor de dauna fara a fi supusi abuzurilor efectuate de catre societatile de asigurari prezente.

Schade Berater s-a nascut din nevoia clientului de a fi reprezentat de catre o societate specializata care urmareste doleantele si etica solutionarii corecte a solicitariilor de despagubire, societate care dispune impartial necesitatile atat ale clientilor cat si a societatiilor de asigurari.

Schade Berater este singura societate care se ocupa cu evaluarea , constatarea, consilierea si consultanta in caz de dauna auto si non auto , vatamari corporale , tamponari si accidente rutiere, cu sediul central in Sibiu , nefiind afiliata niciunui service auto , broker de asigurare, fiind total independenta , reprezentand clientul cu toate mijloacele legislative existente.

Schade Berater se va ocupa de consiliere de la primul apel dat la momentul accidentului pana la finalizarea dosarului de dauna .

Partener Schade berater
Partener Schade berater
Partener Schade berater
Partener Schade berater
Partener Schade berater
Partener Schade berater
Partener Schade berater
Partener Schade berater
echipa consilieri daune auto sibiu

Consilieri daune

Consilieri Centrului de daune Sibiu Schade Berater sunt persoane cu o vasta experienta in domeniul daunelor auto. Ei ofera asistenta tehnica si legislativa pentru conducatorii auto implicati in evenimente rutiere. Ofera suport in intocmirea formularelor de constatare amiabila, intocmesc dosarele de dauna si se asigura ca solutiile de reparatie propuse de catre asiguratori sunt in conformitate cu planul de reparatii impus de catre producator sau unitatea reparatoare.

Reparatiile lunii

Daca apelati la serviciile noastre ne asiguram ca autoturismul dumneavostra o sa fie la fel ca inaintea accidentului. Colaboram doar service-uri autorizate si cu un inalt standard in calitate.

Va prezentam lunar cele mai relevante poze cu autoturisme avariate si reparate pentru a va convinge de calitatea serviciilor noastre.

Clienti multumiti

Noi la centrul de daune Schade Berater facem tot posibilul pentru a asigura ca toate serviciile furnizate clientilor nostri sunt la cele mai inalte standarde.

Suntem receptivi la nevoile clientilor nostri si facem totul cu seriozitate si profesionalism. Experienta acumulata in cei 10 ani de activitate in domeniul daunelor auto ne-a invatat sa ne adaptam legislatiei in vigoaren si ne permite sa oferim clientilor nostri servicii de calitate si promptitudine.

Daune Auto

×