Intrebari frecvente

Aici gasiti o lista cu intrebari frecvente despre serviciile Schade Berater.

Programeaza-te

Intrebari frecvente

Cine este Schade Berater?

Schade Berater este formata dintr-o echipa profesionista cu experienta in domeniu, specializata in consultanta daunelor menita sa sprijine pagubitii sau asiguratii in functie de necesitatile acestora.

Cu ce se ocupa Schade Berater?

Domeniul de activitate al societatii este de a consulta potentialii clienti in solutionarea tuturor tipurilor de daune survenite in urma politelor de asigurare existente.

Ce fac in caz de accident?

In cazul unui accident Schade Berater va incurajeaza sa ne contactati la numarul de telefon 0727 388 854 sau la call-center 0269 985, unde veti fi preluat de catre personalul nostru profesionist, care va veni in sprijinul dumneavoastra.

Cand e bine sa contactez Schade Berater? Inainte sau dupa deschiderea dosarului de dauna?

Cel mai indicat este sa contactati Schade Berater inaintea deschiderii dosarului de dauna (preferabil dupa producerea accidentului) pentru a ne putea deplasa la locul evenimentului si pentru a ne asigura ca toate actele necesare deschiderii dosarului de dauna sunt completate in mod corect. Insa si dupa deschiderea dosarului de dauna Schade Berater poate fi contactat in vederea sprijinirii corecte in fata asiguratorului.

Cand pot apela la Schade Berater?

Schade Berater ofera sprijinul necesar de la deschiderea dosarului de dauna pana la finalizarea reparatiei sau a dosarului de dauna.

Ce fac fara masina cat timp aceasta se afla in service?

In functie de urgentele aparute, Schade Berater poate oferi masina la schimb pe durata reparatiei acesteia in serviceul colaborator.

Cu ce alt fel de daune se ocupa Schade Berater?

Schade Berater are personal specializat atat in consultanta daunelor de tip RCA (inclusiv vatamari corporale), CASCO cat si CMR, polite de asigurare a cladirilor, intreprinderilor si a raspunderilor civile.

Cine contacteaza societatea de asigurari?

Schade Berater se va ocupa de programarea dumneavoastra pentru deschiderea dosarului de dauna indiferent de societatea de asigurari si va va acompania la sediile acestora asigurandu-se ca nu va exista nici un abuz din partea asiguratorilor.

Pot apela la Schade Berater si in caz de dauna totala?

Schade Berater va va sprijini si in caz de dauna maximala prin a va oferi un calcul specializat agreat de societatile de asigurari prezente pe piata.

Cat ma costa consultanta oferita de Schade Berater

Serviciile Schade Berater sunt gratuite atata timp cat clientul nu opteaza pentru despagubirea in regie proprie, pentru regie proprie clientul va negocia direct contravaloarea consultantei oferite de catre Schade Berater in functie de satisfacerea acestuia.

×