Servicii oferite de centru de daune auto Sibiu Schade Berater

Aici gasiti lista completa a servciilor oferite de societatea noastra: Consiliere, Constatare si Evaluare in caz de Accident, Recuperare Despagubiri din Dosarul de Dauna, Tractare Gratuita in caz de Accident, Masina Gratuita la Schimb, Vanzare polite auto/non-auto, Cuantificarea corecta a calculelor, Deschiderea Dosarului de Dauna, Recuperarea Prejudiciului pentru Vatamare Corporala.

Programeaza-te

Consiliere, Constatare si Evaluare in caz de Accident

Schade Berater este consilierul si expertul tau in constatare si evaluarea corecta a daunei in fata companiilor de asigurari.

Recuperare Despagubiri din Dosarul de Dauna

Schade Berater va depune toate eforturile necesare in a obtine despagubirile cuvenite fara a fi nevoie de amanarea dosarelor de dauna.

Tractare Gratuita in caz de Accident

In caz de accident Schade Berater se va ocupa de tractarea autovehicului in cazul nedeplasarii acestuia, iar acest serviciu este oferit gratuit.

Masina Gratuita la Schimb

In functie de partenerii alesi Schade Berater va oferi masina la schimb pe durata reparatiei efectuate.

Vanzare polite auto/non-auto

Schade Berater ofera cele mai bune preturi pentru asigurarile RCA cat si cele facultative.

Disponibilitate 24/7

Schade Berater poate fi apelat oricand (24h/7zile) si asigura asistarea imediata la locul accidentului.

Cuantificarea corecta a calculelor

Schade Berater se ocupa de cuantificarea corecta a calculelor de dauna totala prin programe de specialitate , oferind clientului o imagine corecta si un calcul real al valorii vehiculului.

Deschiderea Dosarului de Dauna

Schade Berater se va ocupa de programarea dvs. pentru deschiderea dosarului de dauna indiferent de societatea de asigurari si va va acompania la sediile acestora asigurandu-se ca nu va exista nici un abuz din partea asiguratorilor.

Recuperarea Prejudiciului pentru Vatamare Corporala

Schade Berater va oferi consiliere si consultanta dauna in caz de accident rutier soldat cu vatamare corporala , indiferent de locatie sau de ora.

×