Serviciul de tractare gratuită în caz de accident

Schade Berater este ajutorul dumneavoastră pentru

recuperarea despăgubirilor din dosarul de daună

Tractare gratuită în caz de accident, un serviciu oferit 100% gratuit de Schade Berater.

În momente dificile, găsirea unei soluții pentru a-ți deplasa autoturismul avariat poate părea o sarcină copleșitoare. Din fericire, noi la Schade Berater, oferim serviciul de tractare gratuită, care poate oferii o mână de ajutor în astfel de situații.

Accidentele de mașină pot avea consecințe devastatoare, atât din punct de vedere fizic, cât și emoțional. Acest serviciu presupune transportarea autoturismului avariat de la locul accidentului către un service autorizat, fără a implica costuri directe pentru proprietarul vehiculului. În general, aceste servicii de tractare gratuită sunt disponibile prin intermediul asigurărilor auto sau în cadrul unor programe de siguranță rutieră.

Pentru a beneficia de tractarea gratuită în caz de accident, este important să fiti asigurat/ă în mod corespunzător. Asigurările auto obișnuite pot include o clauză care acoperă costurile de tractare în caz de accident. Pana atunci, cel mai indicat este sa ne contactati pe noi pentru a primi cea mai rapida si gratuita varianta de tractare. La Schade Berater, vom face tot posibilul ca autovehicului dumneavoastră să fie transportat în siguranţă la unul din service-urile autorizate agreate de comun acord.

Siguranță: Dacă autoturismul dumneavoastră este avariat în urma unui accident, este important să nu încercaţi să-l deplasaţi singur/ă, deoarece acest lucru poate agrava daunele și poate pune în pericol siguranța dumneavoastră și a altor participanţi la trafic.

Economie de timp și efort: În situația unui accident, emoțiile și stresul pot fi copleșitoare, iar procesul de a găsi o soluție pentru deplasarea autoturismului poate părea complicat și consumator de timp. Contactandu-ne pe noi, beneficiaţi automat de tractarea gratuită, astfel nu pierdeti nici timp si putem totodata demara procedura de deschidere a dosarului de dauna.

Asistență profesională: Schade Berater ofera servicii de tractare gratuită furnizate de către profesioniști cu experiență în domeniu. Aceștia dispun de echipamente și au cunoștințele necesare pentru a manevra și transporta autovehicule avariate în mod sigur și eficient.

În cazul unui accident singurul lucru pe care trebuie să-l faceţi, este, să ne sunaţi pe noi, de restul ne ocupăm noi. Pe langă toate acestea vă mai oferim și mașină gratuită la schimb pentru toată perioada reparaţiilor.

Contactează-ne pentru mai multe informații!

Acord GDPR

Daune Auto

×